LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε σήμερα από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα και από τα νοτιοδυτικά. Συγκεκριμένα:
Σήμερα, Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011
Από αργά το απόγευμα, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται...........
 στο Νότιο Ιόνιο και τη Δυτική Πελοπόννησο. Βαθμιαία και κατά τη διάρκεια της νύκτας τα φαινόμενα αυτά θα επηρεάσουν την υπόλοιπη Πελοπόννησο (κυρίως τη Νότια), την περιοχή των Κυθήρων και πιθανώς πρόσκαιρα τη Δυτική Στερεά.

Ισχυρές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Πελοποννήσου και της Κεντρικής Στερεάς.

Οι άνεμοι στο Νότιο Ιόνιο και τη θάλασσα Κυθήρων θα πνέουν νοτιοανατολικοί με ένταση 8 με 9 μποφόρ.

Αύριο, Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται τις πρωινές ώρες στην Ανατολική και Νότια Πελοπόννησο, τη Δυτική Κρήτη, τις Δυτικές Κυκλάδες, βαθμιαία στην Ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια (κυρίως τη νότια), τις υπόλοιπες Κυκλάδες και την υπόλοιπη Κρήτη και από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου (από τη Χίο και νοτιότερα).

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας, της Στερεάς, της Πελοποννήσου και πρόσκαιρα της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας και της Ηπείρου. Από το βράδυ παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης.

Βαθμιαία ενίσχυση των ανέμων στα ανατολικά που θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 8 με 9 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου