LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΜΕΤΡΑ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΟΡΥΦΗΣ

Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα της αστυνομίας ενόψει της αυριανής πανελλαδικής απεργίας που έχει προγραμματιστεί να γίνει στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές με διαταγή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ έχουν μεταφερθεί στην Αθήνα ενισχύσεις από αστυνομικές.................

 δυνάμεις από διάφορα σημεία της Ελλάδας προκειμένου να συμμετάσχουν στα δρακόντεια μέτρα που έχει προγραμματίσει η Αστυνομία.
Χιλιάδες αστυνομικοί θα βρίσκονται σε όλες τις συγκεντρώσεις και κατά μήκος των πορειών και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι διαταγές που έχουν δοθεί είναι να μην προκαλούν με την παρουσία τους αλλά να εφαρμόζουν το νόμο σε κάθε περίπτωση.
Οι επιτελείς της αστυνομίας έχουν καταστρώσει σχέδια ειδικά για την φύλαξη κτιρίων που μπορεί να γίνουν στόχος επιθέσεων ή άλλων ενεργειών.
Παράλληλα με τα ΜΑΤ, ΥΜΕΤ και άλλες δυνάμεις τάξης θα υπάρχουν ομάδες της Ασφάλειας, της Υπηρεσίας ΔΙΑΣ και της Άμεσης Δράσης οι οποίες θα κινούνται συνεχώς στο κέντρο και θα προβαίνουν σε συλλήψεις σε περίπτωση που σημειωθούν επεισόδια.
Τέλος, όπως έγινε γνωστό, άλλες ομάδες πραγματοποιούν από σήμερα προληπτικούς ελέγχους.
Τις τελευταίες μέρες οι αξιωματικοί της αστυνομίας ήταν συνεχώς σε επικοινωνία με τους διοργανωτές των διαδηλώσεων προκειμένου να υπάρξει συνεργασία για την περιφρούρηση συγκεντρώσεων και πορειών και την αποτροπή επεισοδίων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου