LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Επεισόδια στο Αγρίνιο

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από την έναρξη της αναμέτρησης του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν με συνέπεια οι δυνάμεις των ΜΑΤ να επέμβουν και να κάνουν χρήση χημικών ουσιών ...............

ώστε να σταματήσουν τα έκτροπα.
Οι παίκτες του Παναιτωλικού διαμαρτυρήθηκαν έντονα στους αντιπάλους τους, ο κόσμος ξεσηκώθηκε και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης, επικοινώνησε με τον πάγκο και ζήτησε να δεχτεί η ομάδα γκολ. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και εν μέσω έντασης, το παιχνίδι τελείωσε 1-1.

Περίπου 500 οπαδοί των γηπεδούχων έκαναν... ντου στα δημοσιογραφικά και προπηλάκισαν στον πρόεδρο του «Άγιαξ», αποκλείοντάς τον για περίπου 10 λεπτά στην εξέδρα των επισήμων.
Και αφού η πολιορκία τελείωσε, οι οργισμένοι οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στη φυσούνα και επιχείρησαν να εισβάλλουν στα αποδυτήρια του ΠΑΣ. Απωθήθηκαν και τα επεισόδια μεταφέρθηκαν έξω από το γήπεδο. Η αστυνομία έκανε και πάλι χρήση δακρυγόνων για να σταματήσει τους Αγρινιώτες που κατευθύνονταν στους Γιαννιώτες. Η περιοχή γύρω από το γήπεδο μετατράπηκε σε αρένα και η μάχη μέχρις εσχάτων... ξεκίνησε!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου