LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Εισαγγελέας - μαϊμού ξεγέλασε Μητροπολίτη

Ο πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γ.Σανιδάς αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση προκειμένου να προστατευθούν οι πολίτες από απατεώνα που χρησιμοποιεί το όνομά του για να οικειοποιείται φιλανθρωπίες.

Επειδή άτομο ή άτομα εξακολουθούν, εμφανιζόμενα..........

 με το όνομα και την ιδιότητά μου, να τηλεφωνούν σε παράγοντες κυρίως της οικονομικής ζωής της χώρας μας, αλλά και σε άλλα πρόσωπα, όπως π.χ. Μητροπολίτες, παράγοντες τηλεοπτικών σταθμών κ.λπ. και να ζητούν την ικανοποίηση διαφόρων αιτημάτων, κυρίως οικονομικών, ανακοινώνω ότι το πρόσωπο αυτό είναι απατεώνας και επιδιώκει να εξαπατά τους δέκτες των τηλεφωνημάτων καθόσον ουδέποτε ζήτησα ούτε πρόκειται να ζητήσω τη συνδρομή οποιουδήποτε υπέρ τρίτων προσώπων» σημειώνει ο κ.Σανιδάς.

Ο εισαγγελέας-μαϊμού έχει χτυπήσει και στο παρελθόν, ζητώντας από διάφορους πολίτες, επιχειρηματίες και κληρικούς, να καταθέσουν χρήματα στο λογαριασμό του για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Τελευταία του θύματα φαίνεται ότι ήταν ο Μητροπολίτης Κυθήρων και παράγοντας τηλεοπτικού σταθμού.
Μάλιστα, σχετική ανακοίνωση έχει εκδώσει και ο διάδοχος του κ.Σανιδά στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, κ.Ι.Τέντες.
Οι πληροφορίες θέλουν το δράστη, που πρωτοεμφανίστηκε επί της παρουσίας του Ε.Κρουσταλλάκη στην θέση αυτή, να είναι πρώην κρατούμενος που έχει αποφυλακιστεί.
Η τακτική που ακολουθεί είναι απλή, καθώς τηλεφωνεί σε προέδρους διοικητικών συμβουλίων ή διευθύνοντες συμβούλους τραπεζικών εταιρειών, καναλάρχες, εκδότες εφημερίδων, διοικητές κρατικών νοσοκομείων, Μητροπολίτες, ηγουμένους Ιερών Μονών κ.λπ. και ζητάει να συνδράμουν οικονομικά, για λόγους φιλανθρωπίας, σε δήθεν αναξιοπαθούντα άτομα.

Τους προτείνει μάλιστα συγκεκριμένο λογαριασμό, ισχυριζόμενος ότι ο δικαιούχος είναι συνεργάτης τους, ενώ τους δίνει και αριθμό κινητού για οποιαδήποτε διευκρίνιση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου