LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Υπό κατάρρευση η επιχειρησιακή ετοιμότητα της ΕΛΑΣ στην περιοχή της Πάτρας

Με μπότες ιππασίας κυκλοφορούν οι άνδρες της ομάδας Δίας, τα αλεξίσφαιρα γιλέκα έχουν ήδη λήξει, αρκετά από τα περιπολικά είναι σε ακινησία λόγω παλαιότητας και έλλειψη συντήρησης, βασικά είδη εξοπλισμού τα έχουν πάρει ως δωρεά από μεγάλη βιομηχανία της περιοχής, αλλά και κλειστά τμήματα στο κέντρο της πόλης κατά τις αργίες λόγω έλλειψης προσωπικού, είναι μερικά από τα κομμάτια που αποτελούν το παζλ της επιχειρησιακής ικανότητας της τοπικής ΕΛΑΣ.


Η εικόνα κατάρρευσης συμπληρώνεται από την απόφαση να μετακινούνται οι άνδρες των περιφερειακών της Πάτρας αστυνομικών τμημάτων για υπηρεσιακούς λόγους με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ παραμένει ανεξόφλητο το χρέος των 100.000 ευρώ προς τον προμηθευτή καυσίμων στα περιπολικά αυτοκίνητα.
Τις ζοφερές αυτές εικόνες περίγραψε στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού super b «press news» με την Μαρία Παπαγιαννακοπουλου, ο πρωην πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Βασίλης Κωνσταντόπουλος.

Για τον λογο αυτό, αλλά και για άλλα προβλήματα που χρονίζουν, οι αστυνομικοί θα κάνουν ένστολη διαμαρτυρία και πορεία το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ενώ η αίσθηση ανασφάλειας των πολιτών στην Πάτρα συνεχώς μεγαλώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου