LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Εκδόθηκε στην Ελλάδα η χορεύτρια της «υπόθεσης Ζουγανέλη»

Εκδόθηκε τελικά στην Ελλάδα η νεαρή χορεύτρια από την Πολωνία, η γυναίκα που θεωρείται ότι είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην δολοφονία του Μυκονιάτη επιχειρηματία Δημήτρη Ζουγανέλη.

Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στην Εισαγγελία της Σύρου και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή στην ανακρίτρια. Όλοι ελπίζουν η νεαρή γυναίκα να μιλήσει και να φωτίσει όλες της σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης ...................................

ώστε να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της δολοφονίας του γνωστού επιχειρηματία και να οδηγηθούν όλοι οι ένοχοι στη δικαιοσύνη.
Για την υπόθεση κατηγορούνται δύο ακόμη άνδρες από την Πολωνία. Ο ένας έχει ήδη εκδοθεί και απολογηθεί, ενώ ο δεύτερος καταβάλει κάθε προσπάθεια να μην έρθει στην Ελλάδα.
Στην απολογία του, μάλιστα, ο πρώτος από τους κατηγορούμενους μίλησε για έναν μυστηριώδη άνδρα που συνάντησαν η χορεύτρια και ο φίλος της πριν επιβιβαστούν στο πλοίο για την Μύκονο.
«Συναντήθηκαν και μίλησαν μαζί του οι δύο άλλοι κατηγορούμενοι και για αυτό το λόγο περιμένουμε με αγωνία την απολογία τους, ώστε να διαφωτιστεί ποιος είναι αυτός και τι ρόλο έχει παίξει, αν έχει παίξει σε αυτή την ανθρωποκτονία» σημείωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αλέξης Κούγιας.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που περιείχε το χρηματοκιβώτιο, ωστόσο σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Ζουγανέλη, η νεαρή αλλοδαπή και ο συμπατριώτης της μόλις επέστρεψαν στην Πολωνία έκαναν επενδύσεις, κυρίως σε ακίνητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου