LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Συμπλοκή με πυροβολισμούς στα ΕΛΤΑ της Καλλιθέας

Ένοπλη συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ και τριών ανδρών, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 το πρωί της Παρασκευής στα ΕΛΤΑ της Καλλιθέα, στην οδό Πισιστράτου.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι τέσσερις αστυνομικοί, που έκαναν περιπολία με δύο μοτοσικλέτες στην περιοχή, είδαν απέναντι από τα ΕΛΤΑ της Καλλιθέας τους τρεις άνδρες και επειδή θεώρησαν ύποπτη τη στάση τους, πλησίασαν για να τους ελέγξουν.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένας από τους τρεις είναι γιατρός ορθοπεδικός από την Πάτρα.............

 47 ετών, ο δεύτερος είναι από τη Θεσσαλονίκη κάτοικος Μενιδίου και φίλος του γιατρού και ο τρίτος που τραυματίστηκε είναι Γεωργιανός.

Όταν όμως τους ζήτησαν στοιχεία, ο ένας δήλωσε την ταυτότητά του, όπως και ο δεύτερος, ενώ ο τρίτος, ο Γεωργιανός, είπε ότι την είχε ξεχάσει σε αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει εκεί κοντά.
Ξαφνικά, όμως, ο Γεωργιανός, έσπρωξε τον έναν από τους αστυνομικούς και έβγαλε από ένα τσαντάκι μέσης που φορούσε ένα πιστόλι, με το οποίο σημάδεψε τον άνδρα της ομάδας ΔΙΑΣ.
Ο αστυνομικός όμως πρόλαβε και πυροβόλησε τον αλλοδαπό με το δικό του όπλο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στον ώμο και στο χέρι.
Ο τραυματίας διακομίσθηκε και νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Όπως διαπιστώθηκε το πιστόλι που είχε ο Γεωργιανός είναι αστυνομικό και είχε κλαπεί πριν από ένα χρόνο, από το σπίτι αστυνομικού στην Καισαριανή.
Αυτή την ώρα, βρίσκεται σε εξέλιξη η αστυνομική έρευνα σχετικά με το τι σκοπό είχαν οι τρεις άνδρες που πήγαν να ελέγξουν οι αστυνομικοί ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από την Ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου