LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΡΤΕΡΙ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑΠΟΣΤΟΛΗ

Μια ακόμα χρηματαποστολή με περίπου 100.000 ευρώ έπεσε χθες το πρωί στα χέρια άγνωστων δραστών, που είχαν στήσει καρτέρι στο λευκό βαν του ιδιώτη, που με σύμβαση έργου έχει αναλάβει τη μεταφορά χρημάτων σε υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ, σε διάφορες περιοχές της επαρχίας Πεδιάδος.

Ο 28χρονος οδηγός του βαν παρέλαβε χθες το πρωί από τα κεντρικά των ΕΛΤΑ στη Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου τους σάκους...............
 με σκοπό να τροφοδοτήσει υποκαταστήματα στην Επισκοπή, του Κοκκίνη Χάνι, στη Χερσόνησο, στα Μάλια, στον Μοχό και στο Οροπέδιο Λασιθίου.

Ο οδηγός πρόλαβε ν’ αφήσει χρήματα μόνο στην Επισκοπή, καθώς οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι πριν τον επόμενο προορισμό που ήταν το Κοκκίνη Χάνι. Δύο χιλιόμετρα μετά την Κάτω Βάθεια, ένα παλιό ΤΟΥΟΤΑ starlet άνευ πινακίδων κυκλοφορίας κλείνει το δρόμο στο λευκό βαν.

Από το πρώτο όχημα κατεβαίνει ο συνοδηγός που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κουκούλα ή καλσόν και με μια καραμπίνα κάνει νεύμα στον οδηγό του βαν να κατέβει από το αυτοκίνητο. Ο 28χρονος αρνείται και τότε ο δράστης με το κοντάκι της καραμπίνας θρυμματίζει το τζάμι από την πλευρά του.

Ο οδηγός τρομοκρατήθηκε και βγήκε έξω από το όχημά του. Ο δράστης αφαίρεσε συνολικά έξι από τους 11 σάκους που βρίσκονταν για παραπλάνηση στο εσωτερικό της κλούβας. Μεταξύ των σάκων που πήρε ήταν και ένας που έφερε την ένδειξη «Μοχός». Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ο σάκος που περιείχε τα χρήματα. Η συνέχεια είναι απλά ιστορία καθώς οι δράστες έκαναν φτερά με τις συντάξεις των άλλων (1η του μήνα γαρ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου