LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΕΚΡΥΒΑΝ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΣΕ ΣΥΡΑΓΓΑ ΤΟΥ Ο.Σ.Ε

Στο 27ο χλμ του σιδηροδρομικού δικτύου ηλεκτροκίνησης Αχαρναί -Τιθορέα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, κατά τη στιγμή που είχαν ανέβει σε στύλο της γραμμής και έκοβαν το χάλκινο καλώδιο ηλεκτροκίνησης, του σιδηροδρομικού δικτύου του Ο.Σ.Ε.

Σε έρευνα που ακολούθησε, σε παρακείμενη σήραγγα του Ο.Σ.Ε, που δεν χρησιμοποιείται..................

 στη περιοχή του Αγίου Στεφάνου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χάλκινα καλώδια συνολικού μήκους -150- μέτρων . Οι συλληφθέντες μαζί με συνεργούς τους, που αναζητούνται, διέθεταν τις κλεμμένες ποσότητες καλωδίων σε επιχειρήσεις ανακύκλωσης παλαιών μετάλλων (scrap).Με τη συγκεκριμένη παράνομη δραστηριότητα τους, οι συλληφθέντες, προκάλεσαν μεγάλη οικονομική ζημιά και έθεσαν σε κίνδυνο την ασφάλεια του δικτύου του Ο.Σ.Ε.
Μετά από αυτοψία που διενεργήθηκε, από αρμόδιο υπάλληλο του Ο.Σ.Ε., στη περιοχή «Αφίδναι-Δεκέλεια», όπου δρούσαν οι ανωτέρω, διαπιστώθηκε ότι το συνολικό μήκος του δικτύου που έχει καταστραφεί από τη κλοπή, ανέρχεται σε τέσσερα (4) χιλιόμετρα, το δε χρηματικό ποσό που ζημιώθηκε το Ελληνικό Δημόσιο υπολογίζεται σε -280.000- ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου