LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Φωτογραφίες με τους 6 σωφρονιστικούς υπάλληλους που κρατάει ομήρους ο περιβόητος αλβανός κακοποιός Αλκετ Ριζάι δημοσίευσαν πριν από λίγο τα αλβανικά ΜΜΕ.




α αλβανικά ΜΜΕ φιλοξενούν δηλώσεις της μητέρας του Ριζάι η οποία δηλώνει πως βρίσκεται στο πλευρό του και τον εμψυχώνει να «φτάσει μέχρι το τέλος».
Οι γονείς του Αλκέτ Ριζάι, Ραμίζ και Ντονίκα Ριζάι δηλώσαν πως το παιδί τους «κρατείται όμηρος εδώ και 13 χρόνια από το ελληνικό κράτος το οποίο τον κατηγορεί για πράγματα τα οποία δεν έχει κάνει» αναφέρουν τα αλβανικά ΜΜΕ.
«Το ελληνικό κράτος χρησιμοποιεί το γιος μας, τον έχει κατηγορήσει για πράγματα που δεν έχει κάνει. Θα τον στηρίξουμε και θα είμαστε δίπλα του σε κάθε περίπτωση. Αλκέτ τον δρόμο που έχεις διαλέξει να τον πας μέχρι το τέλος γιατί η Ελληνική Πολιτεία κοροϊδεύει μαζί σου. Το αλβανικό κράτος πρέπει να στηρίξει τον γιο μου. Ο Αλκέτ δεν έχει κάνει τίποτα, δεν είναι ούτε κλέφτης, ούτε δολοφόνος, ούτε εγκληματίας. Ο γιος μου μού είπε ότι δεν έχει κάνει τίποτα από όσα τον κατηγορούν», είπε η μητέρα του Ριζάι.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου