LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

25 χρονη έχασε την ζωή της από πυρά κακοποιών

Μια 25χρονη κοπέλα έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα του Σαββάτου στη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών μεταξύ αστυνομίας και  κακοποιών στα Ίσθμια.  Οι κακοποιοί (πιθανότατα τρία άτομα) είχαν νωρίτερα ληστέψει τον ιδιοκτήτη ταβέρνας στην περιοχή Παλαιοκούνδουρα στην Παλαιά ΕΟ  Αθηνών-Θηβών.  Από εκεί διέφυγαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο, για να ακολουθήσει καταδίωξη ....



μέχρι την περιοχή των Ισθμίων στην παλαιά οδό προς Επίδαυρο, όπου συνέβη το τραγικό περιστατικό με την 26χρονη.

Η κοπέλα περνούσε τυχαία από την περιοχή και βρέθηκε ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά.   Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου όπου στις 3 τα ξημερώματα άφησε την τελευταία της πνοή.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι κακοποιοί θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνοι, έχουν βαρύ οπλισμό και επέβαιναν σε όχημα τζιπ μάρκας Subaru Forester χρώματος μαύρου με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΟ 1394, το οποίο αφαίρεσαν κατά τη ληστεία στην ταβέρνα.
  Μάλιστα αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για δραπέτες φυλακών, ακόμη και από την πρόσφατη ομαδική απόδραση των Τρικάλων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου