LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Eκρηξη στο σπίτι του εφοπλιστή Ν Τσάκου


Έκρηξη σημειώθηκε χθες τις 20.30 το βράδυ της Τετάρτης έξω από κτήριο επί της συμβολής των οδών Ροβέρτου Γκάλι και Προπυλαίων. Σύμφωνα με πληροφορίες το εν λόγω κτήριο, βρίσκεται απέναντι από το Ηρώδειο και ανήκει στον εφοπλιστή Νίκο Τσάκο, γιο του Παναγιώτη.
Είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» περί τις 20.10.
Στο σπίτι βρισκόταν μόνο ο φύλακας, τον οποίο και απομάκρυναν εγκαίρως οι άνδρες της αστυνομίας, ενώ ο ιδιοκτήτης ήταν απών.
Tο τηλεφώνημα στην Ελευθεροτυπία έγινε 6 λεπτα μετά τις 8.00 μ.μ. και ο άγνωστος, αφού επισήμανε ότι δεν πρόκειται για φάρσα προειδοποίησε ότι θα εκραγεί βόμβα στις 8.30 έξω από τη βίλα του εφοπλιστή Τσάκου, στη συμβολή των οδών Ροβέρτου Γκάλλι και Προπυλαίων, απέναντι από το Ηρώδειο.

«Δεν είναι φάρσα, στην οδό Ροβέρτου Γκαλι και Προπυλαίων στη βίλα Τσάκου του εφοπλιστή, απέναντι από το Ηρώδειο, θα εκραγεί βόμβα στις 8.30 ακριβώς» είπε ο άγνωστος στο τηλεφώνημά του.

Αμέσως έσπευσε η αστυνομία και απέκλεισε την περιοχή. Οι αστυνομικοί εντόπισαν μία μαύρη σακούλα δίπλα ακριβώς από την κεντρική είσοδο του σπιτιού και έδωσαν εντολή να εκκενωθεί η γύρω περιοχή.

Στις 20.31 εξερράγη ο αυτοσχέδιος ωρολογιακός μηχανισμός, ο οποίος προκάλεσε μόνο μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο του σπιτιού. Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου