LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

 Στο Κορωπί, θέση «Πούσι Λέβι», άγνωστος δράστης εισήλθε σε εταιρεία πρότυπου κέντρου διανομής γάλακτος, με σκοπό να αφαιρέσει χρήματα, πλην όμως έγινε αντιληπτός από το φύλακα της εταιρείας, με αποτέλεσμα ο δράστης να τον πυροβολήσει και να τον τραυματίσει στο χέρι. Παθών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο......................


 Στο Περιστέρι, Λεωφ. Κηφισού, (3) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα βρεφικών ειδών, και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.
Στη Ν. Σμύρνη, συμβολή των οδών Στρ. Νίδερ & Λυκίας, (3) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε αρτοποιείο και με την απειλή όπλων, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν χρηματικό ποσό.
Στον Άλιμο, Λεωφ. Ελευθερίας, άγνωστος δράστης εισήλθε σε s/m και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.
Στις Αχαρνές, Λεωφ. Φιλαδέλφειας, άγνωστος δράστης εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών, ιδιοκτησίας ημεδαπής και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.
 Στην Αθήνα, οδός Θερμοπυλών 75, συνελήφθη αλλοδαπός, υπήκοος Αλγερίας, γιατί με την απειλή μαχαιριού, αποπειράθηκε να αφαιρέσει από ημεδαπή, χρηματικό ποσό.
Στην Αθήνα, οδός Παπαναστασίου 16, συνελήφθη αλλοδαπός, υπήκοος Αλγερίας, γιατί με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από ημεδαπή, την τσάντα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου