LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Ευτυχώς υπήρξε αφλογιστία στις χειροβομβίδες

(φωτό Μαρία Νικολαΐου)Πραγματικές και όχι ρεπλίκες, και ενεργοποιημένες, ήταν οι δυο χειροβομβίδες που άγνωστοι πέταξαν την Κυριακή, ανήμερα των εκλογών, στον προαύλιο χώρο του ΣΚΑΪ...
Οι δυο χειροβομβίδες δεν εξερράγησαν από αφλογιστία, ενώ οι περόνες εντοπίστηκαν επί της λεωφόρου Κηφισού. Στον ΣΚΑΪ βρίσκονται πυροτεχνουργοί του στρατού που πραγματοποιούν απενεργοποίηση, και στη ..........


συνεχεία θα μεταφέρουν τις χειροβομβίδες στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, τις έρευνες, καθώς και την προανάκριση, διενεργεί η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας.

Η δεύτερη χειροβομβίδα εντοπίστηκε το μεσημέρι, σε κοντινή απόσταση από την πρώτη, μέσα σε παρτέρι.  Στο χώρο βρίσκονται πυροτεχνουργοί του στρατού, ενώ η κυκλοφορία στη λεωφόρο Εθνάρχου Μακαρίου έχει σταματήσει.

Το μεσημέρι εντοπίστηκε και η πρώτη χειροβομβίδα που φαίνεται ότι είναι ρωσικής προέλευσης αμυντικού τύπου.

Τηλεφώνημα για τη δεύτερη χειροβομβίδα στον ΣΚΑΪ είχε κάνει άγνωστος στο τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού στις 2.05 μεσημέρι. "Yπάρχει και δεύτερη χειροβομβίδα ψάξτε καλά" δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι άγνωστος είχε κάνει τηλεφώνημα για χειροβομβίδα στο σταθμό και στις 5.15 το πρωΐ, ωστόσο το περιπολικό της αστυνομίας που κατέφτασε δεν βρήκε τίποτε. Η χειροβομβίδα φαίνεται απασφαλισμένη.
δ
Η πρώτη χειροβομβίδα εντοπίστηκε από καμεραμάν του σταθμού γύρω στις 12.50 το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου