LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Σε κωματώδη κατάσταση μετανάστης

Επεισόδια σημειώθηκαν στις 20.00 το απόγευμα της Κυριακής κοντά στο νέο λιμάνι της Πάτρας, όταν άγνωστοι επιτέθηκαν σε Αφγανούς, οι οποίοι προσπαθούσαν να μπουν σε διερχόμενες νταλίκες για να μεταβούν στην Ιταλία.
Στο σημείο είχαν σχηματιστεί μεγάλες ουρές από νταλίκες και κάποιοι Αφγανοί «γαντζώθηκαν» στα .......


οχήματα. Άγνωστοι άρχισαν να τους κυνηγούν εκτιμώντας -ότι τώρα το καλοκαίρι λόγω της αυξημένης κίνησης θα επιστρέψουν στην Πειραϊκή Πατραϊκή- και οι Αφγανοί άρχισαν να τρέχουν βρίσκοντας καταφύγιο στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες δημιουργήθηκαν επεισόδια και στο αστυνομικό τμήμα.

Σε κωματώδη κατάσταση μετανάστης

Εν τω μεταξύ ένας μετανάστης, ο οποίος δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα από ομάδα νεαρών, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανές, μεταφέρθηκε στις 22.45 το βράδυ στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση. Ο αλλοδαπός κινούταν πεζός στο ύψος του πρώην εργοστασίου της Πειραϊκής – Πατραϊκής, παράλληλα προς τις γραμμές του τρένου, πίσω από τον πολυχώρο «Πολιτεία».

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, σώθηκε την τελευταία στιγμή από τα χέρια των ανθρώπων που του επιτέθηκαν, χάρη στην επέμβαση πολιτών, οι οποίοι αντιλήφθησαν τι συνέβη την ώρα που παρακολουθούσαν τη θεατρική παράσταση που ανέβαζε στο χώρο της «Πολιτείας» το ερασιτεχνικό θεατρικό σχήμα «Ανήσυχοι εν πλώ».

patrastimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου