LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Πήγαινε με μοτοσυκλέτα και παραλάμβανε το επίδομα τυφλότητας !!!!!!

Συνελήφθη στο Περιστέρι Αττικής, από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ένας 56χρονος ημεδαπός, ο οποίος τα τελευταία οκτώ χρόνια έπαιρνε παράνομα σύνταξη ως τυφλός από τον Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων (Ο.Γ.Α.). 
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, από το Τμήμα Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας...........



 της Οικονομικής Αστυνομίας, για απάτη κατ’ εξακολούθηση. 

Από την διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι για τον 56χρονο είχε γνωματευτεί από το 2004 ποσοστό αναπηρίας 67% το οποίο στα τέλη του 2007 επεκτάθηκε στο 100%, με γνωμάτευση υγειονομικής επιτροπής του Ι.Κ.Α. Άργους, στην οποία αναφερόταν μεταξύ άλλων ότι η αναπηρία του 56χρονου ήταν διαρκής και εφ’ όρου ζωής και πως έχρηζε συμπαράστασης τρίτου προσώπου. 

Χθες το πρωί εντοπίστηκε ο 56χρονος συλληφθείς να πουλά οπωροκηπευτικά προϊόντα σε λαϊκή αγορά του Περιστερίου και να οδηγεί Ι. Χ. φορτηγό αυτοκίνητο. Στον έλεγχο που του έγινε βρέθηκε άδεια ικανότητας οδήγησης αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας στο όνομά του. 

Το ύψος της συνολικής ζημιάς που προκλήθηκε στο Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων από την παράνομη καταβολή της σύνταξης, ανέρχεται στις 70.794 ευρώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου