LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Τραγικό


 Την τραγική ιστορία ενός ανθρώπου που έφτασε στο απονεννοημένο διάβημα επειδή δεν είχε να πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού του φέρνει στο προσκήνιο η αυτοκτονία στο Γαλάτσι.
Ακόμη μία αυτοκτονία, άλλο ένα τραγικό περιστατικό, ένας ακόμη άνθρωπος που έδωσε τέλος στην ζωή του επειδή δεν μπορούσε να αντέξει το βάρος της αντιμετώπισης των καθημερινών εξόδων........


Με τρόπο που δεν επιδέχεται λογική ερμηνεία, ο 65χρονος χαμηλοσυνταξιούχος -σύμφωνα με όσα λένε οι γείτονές του- αποφάσισε να γράψει την τελευταία σελίδα στο βιβλίο της ζωής του σήμερα, όταν ένας δικαστικός επιμελητής τον ενημέρωσε ότι θα πρέπει να εγκαταλείψει το διαμέρισμά του.

Ο άτυχος άντρας χρωστούσε κάποια ενοίκια στους ιδιοκτήτες. Αυτοί αποφάσισαν να κινηθούν δικαστικά, όμως ο 65χρονος δεν άντεξε στην προοπτική να μείνει άστεγος.

Βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του και διαμαρτυρόταν για την αδικία.

"Όχι Δημήτρη, μην το κάνεις αυτό", του φώναζε ένας γείτονας που άκουγε τον 65χρονο ότι θα πέσει, μην μπορώντας να αντέξει.

Λίγα λεπτά πριν λάβει την μοιραία απόφαση να πέσει στο κενό από τον τρίτο όροφο, ο Δ.Χ. ζήτησε από τους αστυνομικούς που είχαν φτάσει έξω από την πολυκατοικία όπου έμενε επί περίπου 15 χρόνια να φύγουν και να πάρουν μαζί τους τον δικαστικό επιμελητή.

Όταν οι αστυνομικοί αποχωρούσαν, ο 65χρονος έκανε το άλμα στο κενό. Ο άτυχος άντρας εξέπνευσε προτού μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γ.Γεννηματάς από ένα ασθενοφόρο που είχε φτάσει έξω από το σπίτι του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου