LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Επαναπατρισμός αλλοδαπών


Η επιστροφή 101 αλλοδαπών πολιτών στις χώρες καταγωγής τους πραγματοποιήθηκε  από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας.
Συγκεκριμένα, στις χώρες τους επέστρεψαν εξήντα ένας πολίτες Πακιστάν, είκοσι έξι  πολίτες Μπαγκλαντές, πέντε  πολίτες Αλβανίας, τέσσερις  πολίτες Γεωργίας, δύο  πολίτες Ουκρανίας, ένας  πολίτης Λευκορωσίας,, ένας πολίτης Λιβύης και ένας  πολίτης Νιγηρίας, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο........


στη χώρα μας.
Η επιστροφή των αλλοδαπών υπηκόων Μπαγκλαντές, Ουκρανίας, Λευκορωσίας, Νιγηρίας και Λιβύης πραγματοποιήθηκε με εμπορικές πτήσεις από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμούς τη Ντάκα, το Κίεβο, το Μινσκ, το Λάγος, και τη Βεγγάζη αντίστοιχα. Η επιστροφή των αλλοδαπών υπηκόων Πακιστάν και Γεωργίας πραγματοποιήθηκε με ειδική πτήση «charter» από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμούς το Ισλαμαμπάντ – Λαχώρη και την Τιφλίδα, ενώ οι αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας επέστρεψαν οδικώς στη χώρα τους, μέσω της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου