LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Σκηνές απείρου κάλους στην Κω-δειτε φωτογραφίες από τις συμπλοκές

Σκηνές ντροπής συνέβησαν για ακόμα μία φορά στο λιμάνι μας, το πρωί της Πέμπτης, όταν πλοιοκτήτες της Κω εμπόδισαν το τούρκικο καταμαράν να πάρει επιβάτες από την Κω, για εκδρομή που είχε προγραμματίσει με ταξιδιωτικό γραφείο του Νησιού μας. Σύμφωνα με τους πλοιοκτήτες, τα προηγούμενα χρόνια, υπήρχε μία άτυπη συμφωνία μεταξύ των πλοιοκτητών των δύο χωρών, έτσι ώστε ο καθένας να παίρνει επιβάτες μόνο από την χώρα του. Όμως τώρα, ένα τούρκικο γραφείο που έχει αγοράσει 4 νέα καταμαράν, έσπασε αυτήν.................


 την συμφωνία και πηγαίνει τόσο στη Ρόδο όσο και στην Κω για να πάρει επιβάτες, «κλέβοντας το ψωμί» των δικών μας πλοιοκτητών, όπως ισχυρίζονται.
Επίσης, κατηγορούν και συγκεκριμένο ταξιδιωτικό και τουριστικό γραφείο από την Κω, που συνεργάζεται με αυτήν την τουρκική εταιρεία.
Οι πλοιοκτήτες, λοιπόν, μπήκαν μπροστά από την πύλη στο λιμάνι, έτσι ώστε οι τουρίστες (που παρακολουθούσαν όλες αυτές τις σκηνές, χωρίς να ξέρουν τι ακριβώς συμβαίνει), να μην μπορούν να επιβιβαστούν στο καταμαράν.
Να σημειωθεί ότι οι πλοιοκτήτες μας, πρότειναν να πάνε εκείνοι, με τα δικά τους πλοία τους τουρίστες στην Τουρκία (χωρίς να πληρώσουν), κάτι όμως που δεν δέχθηκαν τα δύο γραφεία.
Την στιγμή που ο Λιμενάρχης ζήτησε από τους πλοιοκτήτες να αφήσουν τους τουρίστες να περάσουν, έγιναν επεισόδια μεταξύ των ανδρών του Λιμενικού και των πλοιοκτητών, με τους τελευταίους να κατηγορούν τους πρώτους για απαράδεκτη βιαιότητα.
Τελικά, οι επιβάτες αποχώρησαν, χωρίς να επιβιβαστούν στο καταμαράν, ενώ οι Λιμενικοί προχώρησαν και σε συλλήψεις πλοιοκτητών, με τους τελευταίους να είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν αυτόν τον αγώνα τους, με ακόμη δυναμικότερες κινητοποιήσεις, απειλώντας ότι θα κλείσουν το λιμάνι.

vimatisko.gr
  



 







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου