LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Ρινγκ ....αστυνομικό τμήμα

Σε ρινγκ μετατράπηκε το αστυνομικό τμήμα Αμφίκλειας Φθιώτιδας, για την απελευθέρωση ενός 41χρονου Αλβανού.
Δύο Έλληνες, ένας άνδρας 36 ετών και μια 40χρονη γυναίκα, το πρωί της Δευτέρας, επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, βρίζοντας και χτυπώντας τους, γιατί τους δήλωσαν ότι δεν είναι δυνατόν .....


να αφεθεί ελεύθερος ο συλληφθείς αλλοδαπός!
Διαβάστε πως περιγράφουν το πρωτοφανές περιστατικό οι αστυνομικές αρχές:
"Συνελήφθησαν, σήμερα (18-06-2012) νωρίς το πρωί στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, δύο (2) ημεδαποί (ένας 36χρονος άνδρας και μία 40χρονη γυναίκα), οι οποίοι απαίτησαν, χειροδικώντας στους αστυνομικούς, να απελευθερώσουν έναν 41χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος κρατούνταν για παράνομη παραμονή στη Χώρα.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία που αφορά, κατά περίπτωση, τα αδικήματα της αντίστασης, της εξύβρισης, της πρόκλησης απλής σωματικής βλάβης, καθώς και της διατάραξης της λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας.
Ειδικότερα, σήμερα στις 01:20 περίπου το πρωί, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμφίκλειας, εντόπισαν στην περιοχή της Τιθορέας Φθιώτιδας τον 41χρονο αλλοδαπό να βρίσκεται παράνομα στη χώρα και τον συνέλαβαν.
Λίγη ώρα μετά την σύλληψή του, ο 36χρονος με τη 40χρονη μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα και απαίτησαν από τους αστυνομικούς να τον απελευθερώσουν, ενώ ο 36χρονος ασκώντας σωματική βία τραυμάτισε μια γυναίκα αστυνομικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου