LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Ο ανθρωπος με τα χίλια πρόσωπα ....

Παρά το υποκριτικό του ταλέντο, δεν κατάφερε να πείσει το τελευταίο του υποψήφιο θύμα...
ένας 55χρονος, ο οποίος συνελήφθη για απάτες κατ' εξακολούθηση και κατ' επάγγελμα, πλαστογραφία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.
Ο 55χρονος το πρωί της Τρίτης, μετά από καταγγελία ενός επιχειρηματία ότι του ζητούσε 8.000 ευρώ για να μεσολαβήσει – δήθεν – ώστε να λάβει επιχορήγηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο καταγγέλλων δεν πείστηκε ότι είχε να κάνει με Ανώτατο Αξιωματικό του Στρατού, όπως του ......


παρουσιάστηκε ο 55χρονος, και ενημέρωσε την αστυνομία, που τον εντόπισε και τον συνέλαβε, ενώ παραλάμβανε 2.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς, προσποιούμενος τον Ανώτατο Αξιωματικό του Στρατού, τον αστυνομικό, τον μυστικό πράκτορα διαφόρων υπηρεσιών και το στέλεχος διαφόρων Οργανισμών, αποσπούσε χρήματα από τα θύματά του με πρόσχημα κάποια εξυπηρέτηση ή βοήθεια που θα τους παρείχε.
Συνολικά είχε διαπράξει εννέα 9 απάτες με την ίδια μέθοδο, από τις οποίες αποκόμισε συνολικά 39.650 ευρώ.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα σπίτια του 55χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν καταθετήρια τραπεζών, φωτοαντίγραφα φορολογικών δηλώσεων, αντίγραφα ταυτοτήτων και πιστοποιητικών και άλλα ατομικά έγγραφα ατόμων που είχε εξαπατήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου