LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Κοκαΐνη & ηρωίνη μετέφερε 23χρονη Ηρακλειώτισσα - συνελήφθη ο παραλήπτης, αναζητούνται άλλοι δύο

Στα χνάρια κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών βρίσκονται οι Αρχές, μετά τη σύλληψη, τα ξημερώματα, μιας νεαρής Ηρακλειώτισσας, η οποία εκτελούσε χρέη "μεταφορέα" ποσότητας ηρωίνης και κοκαΐνης.

Με το που κατέβηκε από το πλοίο της γραμμής, η 23χρονη κοπέλα, συνελήφθη................

 από άνδρες της ασφάλειας λιμένος Ηρακλείου και άνδρες του τμήματος δίωξης ναρκωτικών. Στην κατοχή της βρέθηκαν 260 γρ. ηρωίνης και 104 γρ. κοκαΐνης καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.
Οι αστυνομικοί έχοντας υπό επιτήρηση την 23χρονη την άφησαν να συνεχίσει το "έργο" της, δηλαδή την παράδοση των ναρκωτικών ουσιών. Ωστόσο ο παραλήπτης δεν απαντούσε στις κλήσεις της κοπέλας, με αποτέλεσμα εκείνη να απευθυνθεί τηλεφωνικά στον αποστολέα των ναρκωτικών.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον "αποστολέα" εκείνος της υπέδειξε να μεταβεί σε συγκεκριμένο σημείο στο Μασταμπά, όπου την περίμενε ο "ανθυ-παραλήπτης", ένας 64χρονος Ηρακλειώτης.

Ο 64χρονος πλήρωσε το ταξί με το οποίο μετακινήθηκε η 23χρονη, ενώ μόλις επιχείρησε να παραλάβει τις ναρκωτικές ουσίες συνελήφθη. Στο σπίτι του άνδρα βρέθηκαν και κατασ΄χεθηκαν 760 ευρώ, ως προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών.
Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του αρχικού παραλήπτη καθώς και του αποστολέα των ναρκωτικών ουσιών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου