LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Στο Παλαιό Φάληρο, συμβολή των οδών Σειρήνων & Εσπέρου, άγνωστος δράστης εισήλθε σε ξενοδοχείο και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε χρηματικό ποσό.
Στου Ζωγράφου, οδός Κρήτης, (3) άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας..................

αφαίρεσαν από υπάλληλο εταιρείας security που επέβαινε σε δίκυκλο μοτ-το χρηματικό ποσό.
Στην Κηφισιά, 17ο χλμ. Παράδρομου Αθηνών – Λαμίας, άγνωστος δράστης με χρήση σωματικής βίας, αποπειράθηκε να αφαιρέσει την τσάντα ημεδαπού. Δράστης διέφυγε με Ι.Χ.Ε. αυτ-το, το οποίο οδηγούσε συνεργός του και αναζητούνται.
 Στα Πατήσια, οδός Αχαρνών, (2) άγνωστοι δράστες με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν από ημεδαπή ιδιοκτήτρια περίπτερου, το χρηματικό ποσό των 220 €.
Στην Αθήνα, οδός Νεϊγύ 14, άγνωστος δράστης με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε από ημεδαπή μία χρυσή αλυσίδα λαιμού.
 Στην Αθήνα, οδός Γλαύκου 5, συνελήφθη υπήκοος Ρουμανίας ενώ αναζητείται συνεργός του, γιατί με χρήση σωματικής βίας τραυμάτισαν και αφαίρεσαν από ημεδαπή άγνωστο χρηματικό ποσό. Παθούσα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή βοηθειών.
Στην Αγ. Παρασκευή, οδός Γούναρη 38, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν στη Δ.Ο.Υ. Αγ. Παρασκευής και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.
 Στη Ν. Σμύρνη, λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 35, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε υποκατάστημα Τράπεζας και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου