LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Κλείδωσαν στο αυτοκίνητο το παιδί τους για να βγουν να διασκεδάσουν

«Εμπόδιο» αποτελούσε για δυο «γονείς» από τη Μαδρίτη το εξάχρονο αγοράκι τους που έκριναν σωστό να το κλειδώσουν μέσα στο αυτοκίνητο για ώρες, προκειμένου εκείνοι να πάνε να πιούν ανενόχλητοι το ποτό τους..............


Μάλιστα για να το κοροϊδέψουνώστε να μην κλαίει, είχαν τη φαεινή ιδέα να του πουν ότι πάνε να τουπάρουν γλυκό και επιστρέφουν. Οι ασυνείδητοι γονείς όχι μόνο δεν επέστρεψαν αλλά συνέχισαν απτόητοι τη διασκέδαση τους με το παιδί κλειδωμένο στο αυτοκίνητο.
Τελικά, γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα, το παιδί... εντοπίστηκε από μια αστυνομική περίπολο να κλαίει και να έχει ξεπαγιάσει μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητο. Λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο τρεκλίζοντας και εμφανώς μεθυσμένη η μητέρα του παιδιού που μάταια προσπαθούσε να εξηγήσει στους αστυνομικούς ότι ήπιε ένα ποτηράκι παραπάνω και πέρασε η ώρα χωρίς να το καταλάβει. Στην ίδια κατάσταση και ο πατέρας του 6χρονου αγοριού που εντοπίστηκε σε ντισκοτέκ της περιοχής.

Οι δυο τους συνελήφθησαν και παραπέμπονται με την κατηγορία της εγκατάλειψης ανηλίκου, ενώ το αγοράκι παραδόθηκε σε μια θεία της μητέρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου