LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

ΜΠΑΡΑΖ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ

Στα Πετράλωνα, οδός Αλκίφρονος 80-86, από άγνωστη αιτία εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε (3) σταθμευμένες δίκυκλες μοτ-τες και σε κατάστημα ηλεκτρολογικού υλικού, με αποτέλεσμα να υποστούν υλικές ζημιές.................

Στα Πετράλωνα, οδός Θεσσαλονίκης 118, από άγνωστη αιτία εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δίκυκλο μοτ-το, με αποτέλεσμα να υποστεί μικρές υλικές ζημιές.
Στα Πετράλωνα, συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης και Αιγηιδών, από άγνωστη αιτία εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δίκυκλη μοτ-τα, με αποτέλεσμα να υποστεί μικρές υλικές ζημιές.
Στα Πετράλωνα, συμβολή των οδών Φυλασσίων και Αμφιτρύωνος, από άγνωστη αιτία εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε Ι.Χ.Ε αυτ-το, με αποτέλεσμα να υποστεί υλικές ζημιές.
Στα Πετράλωνα, συμβολή των οδών Δ. Σολωμού και Αγ. Σοφίας, από άγνωστη αιτία εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δίκυκλη μοτ-τα, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές.
Στα Πετράλωνα, οδός Θράκης 69, από άγνωστη αιτία εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε Ι.Χ.Ε αυτ-το, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές.
Στα Πετράλωνα, οδός Θράκης 8, από άγνωστη αιτία εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε σταθμευμένη, εντός πυλωτής, δίκυκλη μοτ-τα, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.
 Στα Πετράλωνα, συμβολή των οδών Φυλλίδος και Δημοφώντος, από άγνωστη αιτία εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε (2) σταθμευμένα Ι.Χ.Ε αυτ-τα, με αποτέλεσμα το ένα να καταστραφεί ολοσχερώς και το άλλο να υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές. Ακολούθως η πυρκαγιά επεκτάθηκε και σε πρόσοψη οικίας, με αποτέλεσμα να υποστεί υλικές ζημιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου