LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς ανέλαβε την ευθύνη των εμπρηστικών δεμάτων

Η Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς ανέλαβε με προκήρυξη την ευθύνη για το μπαράζ των εμπρηστικών δεμάτων σε πρεσβείες της Ελλάδας αλλά και σε Ευρωπαίους ηγέτες.

Η προκήρυξη.................................

Διεθνές επαναστατικό μέτωπο
ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛHΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΗΣ Ε.Ο. ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ (ΔΙΚΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011)

Άλλος ένας λόγος της δράσης μας, μέσω της μαζικής αποστολής εμπρηστικών δεμάτων σε πρεσβείες και Ευρωπαίους ηγέτες, ήταν για να πραγματοποιήσουμε ένα διεθνές κάλεσμα.
Στις 17 Ιανουαρίου 2011 στην Αθήνα θα διεξαχθεί η δίκη για την υπόθεση της Επαναστατικής μας οργάνωσης. Σε αυτή δικάζονται ορισμένα περήφανα μέλη μας,, κάποιοι επαναστάτες και άλλοι αναρχικοί λόγω προσωπικών σχέσεων με τους κατηγορουμένους. Δεν έχει καμία αξία να μιλήσουμε για. την δίκη ,καθώς ορίζουμε τους εαυτούς μας έξω από τα όρια των δικαστικών αρχών . Αυτό που έχει ουσία είναι η έκφραση επιθετικής αλληλεγγύη προς τους συντρόφους που κατηγορούνται και βρίσκονται στη φυλακή για αυτή την υπόθεση. Για εμάς παρόλο το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει εναντίον μας η αστυνομία καθώς και η πρόσφατη σύλληψη των 2 μελών μας ,τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την συνεχή και εξελικτική πορεία της δράσης μας.


ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου