LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

ΗΤΑΝ ΝΕΚΡΟΣ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ .......ΤΥΛΙΓΜΕΝΟΣ ΣΕ ΧΑΛΙ

Μέσα σε ένα µπαούλο, στη σκάλα της αποθήκης του σπιτιού που νοίκιαζε, έκρυβε ένας 39χρονος άντρας, επί ενάµιση χρόνο, το πτώµα του 77χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού, τον οποίο δολοφόνησε κατά τη διάρκεια έντονης λογοµαχίας για τα ενοίκια. Ο δράστης συνελήφθη λίγες ώρες µετά την αποκάλυψη του εγκλήµατός του...............


Το αποτρόπαιο έγκληµα αποκαλύφθηκε τυχαία, όταν η σύζυγος του ιδιοκτήτη πήγε για να καθαρίσει το σπίτι, το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Μαρκίδη και Κότρωνος στο Αιγάλεω, προκειµένου να το ξανανοικιάσει.
Κατέβηκε στην αποθήκη για να την καθαρίσει και, όταν άνοιξε το µπαούλο, βρέθηκε µπροστά στο αποτρόπαιο θέαµα. Το πτώµα, σε κατάσταση αποσύνθεσης, ήταν τυλιγµένο σε χαλί. Από τα ρούχα κατάλαβε ότι το θύµα ήταν ο 77χρονος σύζυγός της, συνταξιούχος της ΕΘΕΛ, τον οποίο αναζητούσε από τον Απρίλιο του 2009, όταν είχαν χαθεί τα ίχνη του.
Από την έρευνα προέκυψε ότι δράστης είναι ο 39χρονος πρώην ενοικιαστής του σπιτιού, ο οποίος και συνελήφθη.
Το έγκληµα, όπως προέκυψε, έγινε κατά τη διάρκεια καβγά, όταν ο 77χρονος ζήτησε από τον δράστη να του πληρώσει τα νοίκια που του χρωστούσε.
Η δυσοσµία είχε ενοχλήσει αρκετές φορές τους γείτονες, αλλά ο δράστης τούς καθησύχαζε λέγοντας ότι υπάρχει πρόβληµα µε την αποχέτευση. Συχνά πήγαινε στην αποθήκη και την καθάριζε µε χλωρίνη για τις οσµές, ώσπου τον περασµένο Μάρτιο έφυγε από το σπίτι, το οποίο έκτοτε ήταν ξενοίκιαστο.
Οι συγγενείς του ηλικιωµένου ιδιοκτήτη του σπιτιού τον είχαν αναζητήσει επίµονα από την ηµέρα της εξαφάνισής του, αλλά οι προσπάθειές τους είχαν πέσει στο κενό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου