LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Υπο διάλυση το σύστημα

Ποιος έκλεψε και αντικατέστησε τροχούς μοτοσικλετών της ομάδας ΔΙΑΣ στο φυλασσόμενο γκαράζ της υπηρεσίας, χωρίς ουδείς να αντιληφθεί οτιδήποτε; Είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια ευχέρεια κινήσεων σε άγνωστους δράστες που εισβάλλουν μέσα στον χώρο μιας ειδικής ευαίσθητης υπηρεσίας με ενισχυμένη φρούρηση;
 Τα ερωτήματα αυτά απασχολούν αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. που ερευνούν ένα περίεργο ......
 
περιστατικό «παρέμβασης» σε μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ η
οποία διαπιστώθηκε το μεσημέρι της προηγούμενης Παρασκευής;
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ που μετέβησαν στον χώρο στάθμευσης και φύλαξης των διτρόχων στην οδό Μεσογείων διαπίστωσαν ότι ο μπροστινός τροχός της μηχανής τους είχε διαφορετική ζάντα -χρώματος μαύρου αντί λευκού- κι άλλο λάστιχο από αυτά που είχαν όταν την είχαν σταθμεύσει στην ίδια θέση το προηγούμενο βράδυ.
 
Η διαπίστωση των αστυνομικών της ΔΙΑΣ ήταν σωτήρια, καθότι όπως διαπίστωσαν στη συνέχεια ο νέος τροχός που είχε τοποθετηθεί στη μηχανή δεν είχε ευστάθεια και κυρίως δεν είχε συνδεθεί πλήρως με το σύστημα πέδησης του δίτροχου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ίδιο πρόβλημα πιθανολογείται ότι αντιμετώπιζαν και άλλες μοτοσικλέτες.
 
Το ερώτημα λοιπόν που απασχόλησε τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. ήταν ποιοι και γιατί επενέβησαν -το βράδυ της περασμένης Πέμπτης- στις μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ και κυρίως πώς δεν έγιναν αντιληπτοί από τους φρουρούς του γκαράζ. Γι' αυτόν τον λόγο ζητούν καταθέσεις κι εξηγήσεις από τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο γκαράζ.
 
Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. ανάμεσα στα άλλα εξετάζουν το ενδεχόμενο της δολιοφθοράς αλλά και την περίπτωση τα άτομα που άλλαξαν τους τροχούς να ήταν κι αυτοί αστυνομικοί που διαθέτουν υπηρεσιακά δίτροχα τα οποία είχαν προβληματικούς τροχούς. Κι έτσι πιθανολογείται ότι «ίσως επέλεξαν να πάρουν τις ρόδες των συναδέλφων τους αντί να περιμένουν τις κανονικές υπηρεσιακές διαδικασίες επισκευής των μοτοσικλετών τους».

Ετσι ανάμεσα στα άλλα εξετάζεται ποιες υπηρεσιακές μοτοσικλέτες στην Αττική έχουν... διχρωμία (άσπρο-μαύρο) στους τροχούς μετά την αρπαγή τους στο γκαράζ της οδού Μεσογείων.
 
Βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου