LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Τρία άτομα που λήστεψαν με την απειλή όπλων, ακόμη και πολεμικού τυφεκίου, σούπερ μάρκετ στο Παλαιόκαστρο συνελήφθησαν μετά από έρευνες δικυκλιστών αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ….


ATT00028 
Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε δύο αλλοδαπούς 25 και 32 ετών, καθώς επίσης και σε ένα 40χρονο ομογενή, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για «Ληστεία κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση», «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής», παράβαση του Νόμου «Περί όπλων» και του Νόμου «Περί αλλοδαπών».
Ειδικότερα, οι δράστες το προχθές το βράδυ εισέβαλαν σε σούπερ-μάρκετ στην περιοχή του Παλαιοκάστρου, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με την ......


απειλή πολεμικού τυφεκίου και πιστολιού αφαίρεσαν από τα ταμεία 2.787 ευρώ.
Στη συνέχεια απομακρύνθηκαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο, που είχαν κλέψει στις 5 Απριλίου από την περιοχή του Ευόσμου και το οποίο εγκατέλειψαν στην περιοχή της Νεοχωρούδας. Στο σημείο εκείνο επιβιβάστηκαν σε άλλο Ι.Χ. αυτοκίνητο, προκειμένου να διαφύγουν. Εντοπίστηκαν όμως και συνελήφθησαν στην περιοχή του Παλαιοκάστρου.
Από την αστυνομική έρευνα, που πραγματοποίησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, προέκυψε επιπλέον ότι, οι συλληφθέντες, στις 02-04-2013 εισέβαλαν σε σούπερ-μάρκετ στην περιοχή του Μελισσοχωρίου Θεσσαλονίκης, όπου με την απειλή πιστολιού και αιχμηρού αντικειμένου, αφαίρεσαν 300 ευρώ και αντικείμενα αξίας 700 ευρώ και διέφυγαν με το Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν κατά τη σύλληψή τους.
Χθες το μεσημέρι αστυνομικοί εντόπισαν σε αγροτική περιοχή της Νεοχωρούδας, επιμελώς κρυμμένα: ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου Kalashnikov μαζί με ξιφολόγχη, ένα πιστόλι με το γεμιστήρα, που περιείχε οκτώ φυσίγγια και μία γεμιστήρα που περιείχε τριάντα φυσίγγια, τα οποία χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά την τέλεση των ανωτέρω ένοπλων ληστειών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου