LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Σχεδόν βέβαιος διαγράφεται πλέον ο υποβιβασμός για την ΑΕΚ, ενώ επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ οπαδών της ομάδας και αστυνομικών δυνάμεων στον σταθμό «Ειρήνη», του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου, όπου είχε διακοπεί η κυκλοφορία των συρμών.



Δραματικές ώρες στην ΑΕΚ - Συλλήψεις οπαδών
Το ματς που θα έκρινε την παραμονή της στην Super League εναντίον του Πανθρακικού, διεκόπη στο 87ο λεπτό, όταν το σκορ έγινε 0 - 1 (με αυτογκόλ του Μπουγαΐδη).
Αμέσως μετά, μερίδα οπαδών της, από τους 40.000 που συγκεντρώθηκαν στο ΟΑΚΑ, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί, ενώ οι παίκτες και οι διαιτητές κατέφυγαν στα αποδυτήρια για να προστατευτούν.
Οι οπαδοί προξένησαν φθορές στις κερκίδες των ........

επισήμων και κατά την αποχώρησή τους συνεπλάκησαν με τις αστυνομικές δυνάμεις έξω από το γήπεδο. Τα ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου- λάμψης για να απομακρύνουν τους οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι κατευθύνθηκαν στον σταθμό "Ειρήνη" όπου έγιναν νέες συμπλοκές με τους αστυνομικούς.
Έχουν γίνει προσαγωγές και συλλήψεις.
Ο διαιτητής Τριτσώνης αποφάσισε την οριστική διακοπή, που πέρα από τον μηδενισμό της γηπεδούχου, ανάλογα με το τι θα γράψει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα, μπορεί να επιφέρει και αφαίρεση βαθμών για την Ενωση, γεγονός που θα οριστικοποιήσει τον υποβιβασμό της στη Β' Εθνική κατηγορία. Σε διαφορετική περίπτωση (και πάντα ανάλογα με το φ.α.) τα πάντα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου