LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Συνελήφθη καταζητούμενος

Καταζητούμενος για την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, καθώς και για για σωρεία ένοπλων ληστειών σε τράπεζες, συνελήφθη έπειτα από πολύμηνες έρευνες της Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για έναν 34χρονο από την ΠΓΔΜ, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη το απόγευμα......



 την Τρίτης στο Περιστέρι.

Σε βάρος του 34χρονου εκκρεμούσαν:

-Καταδικαστική απόφαση για κάθειρξη 15 ετών για κατοχή αυτοσχέδιας βόμβας και συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση που διέπραξε την απαγωγή του εφοπλιστή το 2009.

-Τρία εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, σωματεμπορία και εκβίαση, για ληστείες, καθώς και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 34χρονος, από τον Μάιο του 2012 έως και τον Μάρτιο του 2013, είχε διαπράξει ή είχε συμμετάσχει σε 21 ληστείες τραπεζών σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας (όπως Βοιωτία, Αττική, Αργολίδα, Εύβοια, Αχαΐα, Μεσσηνία, Τρίπολη και Κορινθία), από τις οποίες είχε αποκομίσει πάνω από 250.000 ευρώ.

Επίσης, από τον Μάιο έως και τον Οκτώβριο του 2012 συνεργαζόταν στη διάπραξη ληστειών με τον διαβόητο ποινικό Μακρυγιάννη και έναν δραπέτη.

Στην κατοχή του 34χρονου και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι του  βρέθηκαν κατασχέθηκαν μία συσκευή Tazer, ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, τρεις απομιμήσεις πιστολιών, τρεις περούκες, πλαστό δελτίο ταυτότητας και δίπλωμα οδήγησης, ηρωίνη, πλήθος κινητών τηλεφώνων, τα ρούχα τα οποία φορούσε κατά τη διάπραξη ληστειών και χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών και θα προσαχθεί ξανά ενώπιον του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου