LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Κομοτηνή: Ξυλοκόπησαν φοιτητή επειδή... ζήτησε απόδειξη!



1Giannhs GerekosΑρνήθηκαν να πληρώσουν, όταν ο σερβιτόρος δεν τους έφερε την απόδειξη για το λογαριασμό, κάνοντας χρήση της σχετικής διάταξης, και...
έφυγαν από το κατάστημα.
Λίγη ώρα αργότερα όμως χρειάστηκε η μεταφορά ενός 20χρονου φοιτητή στο νοσοκομείο. Ο λόγος για τον Γιάννη Γκερέκο και την παρέα του που διασκέδαζε το βράδυ της Παρασκευής στο κατάστημα.......


 A.... G.... στην Κομοτηνή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα
«Ο Χρόνος» φεύγοντας η παρέα των φοιτητών από το κατάστημα και διασχίζοντας την πλατεία διαπίστωσαν, ότι ο σερβιτόρος του καταστήματος μαζί με έναν άλλο άνδρα τους πλησίαζαν.
Μάλιστα, όπως κατήγγειλε ο 20χρονος, ο σερβιτόρος φάνηκε να  υποδεικνύει την παρέα τους. Τότε τον πλησίασε ο άγνωστος και χωρίς καμία προειδοποίηση τον χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο. 
Ο νεαρός έχασε τις αισθήσεις του, έπεσε στο δρόμο και όταν οι φίλοι του είδαν ότι αιμορραγεί, αποφάσισαν να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και το μεσημέρι της Δευτέρας πήρε εξιτήριο.
Η περιπέτεια, ωστόσο, του φοιτητή δεν σταματά εδώ καθώς, θα μεταφερθεί στην Αθήνα όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση λόγω κατάγματος στην κάτω γνάθο.
Giannhs Gerekos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου