LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Πάλι ξύλο στο Αιτωλικό

Σκηνές που θυμίζουν αυτές του περασμένου Αυγούστου έζησε πάλι το Αιτωλικό, μετά τον τραυματισμό στο κεφάλι ενός νεαρού κατοίκου από δυο τσιγγάνους με τους οποίους ήρθε στα χέρια!
Παρά τη σύλληψη των δραστών, ο τραυματισμός πυροδότησε τις αντιδράσεις εξαγριωμένων ......


κατοίκων που πολιόρκησαν τον οικισμό των τσιγγάνων και έβαλαν φωτιά σε δυο οικίσκους!

Αμέσως το αστυνομικό τμήμα Αιτωλικού κάλεσε ενισχύσεις από το Αγρίνιο, που απέκλεισαν τον καταυλισμό από τον οποίο πάντως φυγαδεύτηκαν οι περισσότεροι τσιγγάνοι. Ολόγυρα έμειναν ακροβολισμένοι αρκετοί κάτοικοι και μέλη της Χρυσής Αυγής  με επικεφαλής τον βουλευτή Κ. Μπαρμπαρούση. Η κατάσταση, ωστόσο, έχει εκτονωθεί μετά και τις συλλήψεις.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει τους δυο πρωταγωνιστές του τραυματισμού του νεαρού που ήδη οδηγήθηκαν στο Μεσολόγγι. Ένας από αυτούς, μάλιστα, καταδιώχθηκε από οργισμένους κατοίκους οπλισμένους με καδρόνια και βρήκε καταφύγιο στο αστυνομικό τμήμα! Ακόμη, έχουν γίνει ήδη τρεις προσαγωγές για την επίθεση και τον τραυματισμό. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αιτωλικού και από εκεί στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Στην περιοχή παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να αποτρέψουν τυχόν κλιμάκωση των επεισοδίων, όπως είχε γίνει το καλοκαίρι όταν μάλιστα τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς τέσσερις κάτοικοι που συμμετείχαν στις συμπλοκές κατά την πολιορκία του οικισμού των τσιγγάνων.


αναδημοσίευση 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου