LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Συνελήφθη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος 52χρονη καθηγήτρια ξένων γλωσσών, για πορνογραφία ανηλίκων


Από την  Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθη χθες , στην Αθήνα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 52χρονη ημεδαπή, ιδιωτική υπάλληλος-καθηγήτρια ξένων γλωσσών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων.
Είχε προηγηθεί, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, από δημοσιογράφο τηλεοπτικής εκπομπής της Ολλανδίας, ότι συνάδελφοι της, στο πλαίσιο δημοσιογραφικής έρευνας για γνωστό παιδόφιλο στην Ολλανδία, ήρθαν......


 σε επαφή, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μεταξύ άλλων και με την 52χρονη, κάτοικο Αθήνας, η οποία εμφανίζεται ως ενεργό μέλος σε πολλές οργανώσεις παιδόφιλων, ανά τον κόσμο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, η δημοσιογράφος επισκέφτηκε την Ελλάδα και υποδυόμενη την παιδόφιλο συνάντησε την κατηγορουμένη, η οποία την προέτρεψε να έχει σεξουαλικές επαφές με ανήλικους.
Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνώντας την υπόθεση κατάφερε να εντοπίσει το σπίτι της, όπου χθες πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού. Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

·        Ένας (1) σκληρός δίσκος Η/Υ, ο οποίος θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση,
·        Τριάντα τέσσερα (34) περιοδικά παιδοφιλικού περιεχομένου,
·        Ένα (1) εγχειρίδιο για σεξουαλικές επαφές μεταξύ ενηλίκων και παιδιών,
·        Ένα (1) τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις σχετικά με παιδοφιλικό κίνημα στην Αθήνα, καθώς και με ονόματα που συμμετείχαν σε συνεδριάσεις του, και
Η 52χρονη, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της οδηγείται σήμερα (29-01-2013) στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η περαιτέρω συμμετοχή της σε δραστηριότητες παιδοφιλικού χαρακτήρα, εντός και εκτός της χώρας μας. Σημειώνεται ότι είναι η πρώτη γυναίκα που συλλαμβάνεται στην χώρα μας για τέτοια αδικήματα. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου