LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

45χρονος σκότωσε τη γυναίκα του μέσα στο μεθύσι του

manolada4.JPGΜεθυσμένος - ακόμα και την ώρα που συνελήφθη - φέρεται πως ήταν ο 45χρονος δράστης του φονικού που συνέβη σύμφωνα με τις Αρχές το βράδυ της Παρασκευής. Το στυγερό έγκλημα ήρθε στο φως όταν ο αδερφός της 41χρονης Marilena - Georgeta Alistar από τη Ρουμανία, την αναζήτησε το πρωί της Κυριακής και τη βρήκε δολοφονημένη μέσα στην τρώγλη που ζούσε τους τελευταίους μήνες απο το καλοκαίρι και μετά με τον σύζυγό .....



της. Ο δράστης φέρεται να υποστήριξε πως συχνά είχε καβγάδες με τη σύζυγό του και πως την σκότωσε το βράδυ της Παρασκευής. Οι Αρχές εκτιμούν ότι πέρα από τα πολλαπλά τραύματα που φέρει η άτυχη γυναίκα στο σώμα της, ο θάνατός της ίσως τελικά επήλθε από το χτύπημα που δέχθηκε με μια βαριοπούλα. 

Περισσότερο φως θα ρίξει αύριο η νεκροψία - νεκροτομή. 

Η 41χρονη μητέρα δύο κοριτσιών ηλικίας 23 και 24 ετών που ζουν στη Ρουμανία, μαζί με τον άντρα της βρίσκονταν στην Ελλάδα και στην περιοχή της Μανωλάδας τουλάχιστον μια δεκαετία. 

Παλιότερα διέμεναν σε ένα σπίτι υπό καλύτερες συνθήκες, ενώ όπως υποστήριξε ο αδερφός της, πολλές φορές φιλοξενούσε το ζευγάρι στο σπίτι του που ήταν επίσης σε καλύτερη κατάσταση, απο την τρώγλη που άφησε την τελευταία της πνοή.

Ο αδερφός της είναι βοσκός στην περιοχή και επιστρέφοντας από τη δουλειά του πέρασε από το "σπίτι" της αδερφής του όπου τη βρήκε νεκρή. Στη συνέχεια άνδρες του Α.Τ. Βάρδας αναζήτησαν τον σύζυγό της, τον εντόπισαν και τον προσήγαγαν για να ομολογήσει τελικά πως αυτός ήταν που την σκότωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου