LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Συνάντηση Παπουτσή με την task force αύριο Τρίτη στις 2 το μεσημέρι

Ομάδα Δράσης για την Ανάπτυξη, ή task force, με επικεφαλής τον Χόρστ Ραϊχενμπαχ.

Οι εμπειρογνώμονες θα εγκατασταθούν σε υπουργεία και δημόσιες υπηρεσίες με στόχο την πιστή εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου και θα εστιάσουν στην ανταγωνιστικότητα, την ανάπτυξη και την απασχόληση, μετά τις καθυστερήσεις που παρατηρήθηκαν στην προώθηση των μέτρων................

«Τέλη Οκτωβρίου η Ομάδα Δράσης για την Ελλάδα θα παρουσιάσει την πρώτη έκθεσή της για τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθηθεί για την έξοδο από την ύφεση, παράλληλα με όσα ήδη έχουν γίνει από την ελληνική κυβέρνηση, τα οποία όμως δεν έχουν αναγνωριστεί όσο πρέπει από την Ευρώπη», ανέφερε ο επικεφαλής κ.Χόρστ Ράϊχενμπαχ μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσαν τα τρία μεικτά επιμελητήρια (Ελληνογαλλικό, Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό και Ελληνοιταλικό) με θέμα «Ανάκαμψη τώρα- ένας Ηράκλειος Άθλος για την Ελλάδα».


Η Ομάδα Δράσης συστήθηκε από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο για την παροχή τεχνικής βοήθειας στην Ελλάδα.


«Δουλειά μας είναι να υποστηρίξουμε τους Έλληνες, ώστε να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα που συμφώνησαν, μέσω τεχνικής βοήθειας. Και για μένα η σημαντικότερη δουλειά είναι να συντονίσω αυτή την τεχνική βοήθεια και να φέρω έτσι στους Έλληνες ένα σημάδι ελπίδας. Δεν θα είχα αναλάβει τη δουλειά αν δεν ήμουν πεπεισμένος ότι οι Έλληνες θα τα καταφέρουν» δήλωνε χθες Τρίτη ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης, λίγο πριν συναντηθεί με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, παρουσία του προέδρου του ΣΟΕ, Γιώργου Ζανιά, και του γενικού γραμματέα του υπουργείου, Ηλία Πλασκοβίτη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου