LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Διακινούσε ναρκωτικά μέσα από την φυλακή

Ακόμη και το γεγονός ότι είναι φυλακισμένος δεν τον εμπόδισε να συνεχίζει την παράνομη δράση του. Ακολουθώντας τη μέθοδο παλιών μαφιόζων, ένας αλλοδαπός κρατούμενος έδινε οδηγίες σε μία 43χρονη στη Θεσσαλονίκη, για να διακινεί ναρκωτικά…........


Ειδικότερα, αστυνομικοί του τμήματος Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι, πέτυχαν τη σύλληψη μιας 43χρονης Ελληνίδας, η οποία διακινούσε ναρκωτικές ουσίες. Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα των αστυνομικών η 43χρονη διακινούσε τα ναρκωτικά με οδηγίες που της έδινε ένας 32χρονος αλλοδαπός, που είναι κρατούμενος στις φυλακές της Πάτρας. Τα χρήματα, μάλιστα, που συγκέντρωνε η 43χρονη τα κρατούσε για λογαριασμό του «καθοδηγητή» της.

Οι αστυνομικοί κατά τον έλεγχο που έκαναν στο σπίτι της γυναίκας στην περιοχή της Νικόπολης βρήκαν και κατέσχεσαν 5 δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 1 κιλού και 840 γραμ., 1 ζυγαριά ακριβείας και 5.124 ευρώ, που προέρχονται από εμπορία ναρκωτικών.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος της θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με τις κατηγορίες της εγκληματικής οργάνωσης και της παράβασης του νόμου για τα ναρκωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου