LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Οπαδοί του Ηρακλή θα διαμαρτυρηθούν στην παρέλαση

Σε συγκέντρωση απέναντι από την εξέδρα των επισήμων στη λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου, όπου θα πραγματοποιηθεί η στρατιωτική παρέλαση, καλούν μέλη της «Αυτόνομης Θύρας 10» της ομάδας του Ηρακλή…Οι οπαδοί του Ηρακλή σκοπεύουν να διαμαρτυρηθούν για τον υποβιβασμό της ομάδας ποδοσφαίρου.

Σε ανακοίνωσή τους μέλη της Αυτόνομης Θύρας 10 αναφέρουν.................

«Kάθε χρόνο στις 28 Οκτωβρίου η Θεσσαλονίκη υποτίθεται ότι έχει την τιμητική της. Παρελάσεις, επίσημοι, καλογυαλισμένα αυτοκίνητα και μια ψευδαίσθηση αναπτέρωσης του πατριωτικού αισθήματος!

Υποτίθεται ότι η πόλη τιμά αυτούς που έχυσαν το αίμα τους στις μάχες ενάντια στο φασισμό, με προεξάρχοντες αυτούς που υποδουλώνουν τους κατοίκους αυτής της γωνιάς της γης σε οικονομική σκλαβιά και μόνιμη εξαθλίωση.

Εμείς λοιπόν θα είμαστε εκεί για να «τιμήσουμε» όπως πρέπει όλους αυτούς τους εκπροσώπους της πιο ύπουλης χούντας που γνώρισε αυτή η χώρα!

Θα τους «τιμήσουμε» τόσο για την ομάδα μας την οποία προσπαθούν να εξαφανίσουν από το χάρτη, όσο και για το λαμπρό μέλλον στο οποίο μας καταδίκασαν με τις πολιτικές τους!», τονίζουν οι οπαδοί του Ηρακλή, καλώντας σε συγκέντρωση στις 09.30 απέναντι από την εξέδρα των επισήμων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου