LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Πυροβολισμοί και καταδίωξη οπλοφόρων - Κινδύνεψε από τα πυρά τους κοριτσάκι

Ο συλληφθείς, ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι Αλβανός υπήκοος, επέβαινε σε αυτοκίνητο (μάρκας Νισσάν)μαζί με τους δύο φίλους του.

Όταν τους κάλεσε πλήρωμα περιπολικού να σταματήσουν για έλεγχο (το όχημα έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας) στη γέφυρα Καλυφτάκη, αυτοί ανέπτυξαν ταχύτητα και προσπάθησαν να διαφύγουν........

Μάλιστα, οι δράστες, οι οποίοι εκτιμάται ότι έφεραν και βαρύ οπλισμό, όπως κάλσνικοφ, πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά.

Από τους πυροβολισμούς των τριών υπόπτων κινδύνεψαν διερχόμενοι οδηγοί αυτοκινήτων και ένα κοριτσάκι που έπεβαινε στο όχημα του πατέρα της. Σφαίρες χτύπησαν το αυτοκίνητο και η ανήλικη, όπως έγινε γνωστό, γλύτωσε γιατί έτυχε να σκύψει την ώρα εκείνη για να πιάσει ένα παιχνιδάκι της!
Ακολούθησε άγρια καταδίωξη και όταν οι τρεις επιβαίνοντες στο όχημα είδαν ότι δεν είχαν περιθώρια διαφυγής, εγκατέλειψαν το όχημα στην εθνικό οδό.
Στη συνέχεια οι δύο από αυτούς ακινητοποίησαν με την απειλή οπλων διερχόμενη οδηγό και αφού την της άρπαξαν το αυτοκίνητο, έφυγαν από την περιοχή.
Ο τρίτος, ο οποίος συνελήφθη, μπήκε σε ταξί, αλλά ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι τον συνέλαβαν στη λεωφόρο Δεκελείας και στην κατοχή του βρήκαν ένα πιστόλι.
Παρά τις αναζητήσεις των αστυνομικών, έως το απόγευμα οι άλλοι δύο ύποπτοι δεν είχαν εντοπιστεί. Όπως έλεγαν οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που ασχολούνται με την υπόθεση, ίσως να ανήκουν σε συμμορία η οποία ετοίμαζε ληστεία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου