LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Όλες οι προγραμματισμένες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας μέχρι αυτή την ώρα

Η αρχή θα γίνει από τους αγανακτισμένους και μάλιστα από νωρίς καθώς από τις 15.00 το μεσημέρι προγραμματίζουν τρεις συγκεντρώσεις με σκοπό να περικυκλώσουν τον χώρο της ΔΕΘ. Έτσι λοιπόν καλούν σε συγκεντρώσεις στον Λευκό Πύργο, στην συμβολή των οδών Εγνατία και 3ης Σεπτεμβρίου, μπροστά από το παλίο 424 γενικό στρατιωτικό νοσοκομείο............

 και στην οδό Β.Γεωργίου μπροστά από το κτίριο των προσκόπων. Όλοι θα κινηθούν προς το Βελλίδειο.

Στις 18.00 ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ φίλοδοξούν να οργανώσουν το μεγαλύτερο συλλαλητήριο των τελευταίων ετών στο άγαλμα Βενιζέλου. Στην συνέχεια μέσω των οδών Εγνατίας, Αγίας Σοφίας και Τσιμισκή θα φτάσουν στην πλατεία της ΧΑΝΘ.

Την ίδια ώρα οπαδοί του Ηρακλή έχουν δώσει ραντεβού στην οδό Αγίου Δημητρίου έξω από το κλειστό γήπεδο Κατσάνειο. Θέλουν να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση να πέσει η ομάδα τους στην Β΄Εθνική και θα κάνουν πορεία προς το Βελλίδειο.
Λίγα μέτρα πιο μακριά στο Ιβανώφειο θα συγκεντρωθούν επίσης στις 18.00 και ιδιοκτήτες ταξί από όλη την χώρα που θα διαμαρτυρηθούν για το άνοιγμα του επαγγέλματός τους. Και αυτοί θα κάνουν πορεία προς την ΧΑΝΘ αλλά όχι με τα οχήματά τους.

Την ίδια ώρα αριστερές οργανώσεις και αναρχικοί θα συγκεντρωθούν στην Καμάρα και φοιτητές μπροστά στην Πολυτεχνική Σχολή Θεσσαλονίκης ενώ μισή ώρα αργότερα ραντεβού έχει δώσει το ΠΑΜΕ στην πλατεία Αριστοτέλους. Οι διαδηλωτές αναμένεται να κατευθυνθούν προς το Βελλίδιεο μέσω της παραλιακής Λεωφόρου και της οδού Ν.Γερμανού.
Τα προβλήματα για τους οδηγούς της Θεσσαλονίκης θα αρχίσουν από την Παρασκευή καθώς στις 18.00 μέλη των σωμάτων ασφαλείας θα συγκεντρωθούν στην στην συμβολή των οδών Εγνατία και Αριστοτέλους και στην συνέχεια θα κάνουν πορεία στο κέντρο της πόλης. Λίγο αργότερα στο ίδιο σημείο, στο άγαλμα Βενιζέλου ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ οργανώνουν συναυλία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου