LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

«Θα παραδοθεί σύντομα ο Ψωμιάδης», δηλώνει ο δικηγόρος του

Μιλώντας στον NovaΣπορ FM , ο Χρήστος Στάθης, αποκάλυψε τις προθέσεις του κατηγορούμενου Μάκη Ψωμιάδη:«Πρώτη φορά βλέπω τόση… τάχιστη έκδοση βουλεύματος. Πλέον, η δικαιοσύνη πρέπει να χαίρεται για την επιτάχυνση, όπως ήθελαν οι υπουργοί της. Ο κ. Ψωμιάδης θα........

 προχωρήσει σε αυθόρμητη προσέλευση εντός των επόμενων ωρών. Έχει ορισμένες υποθέσεις να τακτοποιήσει. Είναι άποψή μου και… δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου! Δεν έχει καμία συμμετοχή στο σκάνδαλο.

Αγκαλιά με τη δικογραφία έβγαλα το καλοκαίρι. Καλό είναι να εξυγιανθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, αν κριθεί ότι κάτι κακό συμβαίνει σε αυτό. Και αυτό θα το κρίνουν οι εισαγγελείς.»

Αμείλικτα ερωτήματα που ζητούν πειστικές απαντήσεις, πρωτίστως από τη Δικαιοσύνη, προκύπτουν από το τεράστιο φιάσκο με τη δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης του Μάκη Ψωμιάδη. Η ΕΛ.ΑΣ. μετά από έρευνες τριών μηνών τον συνέλαβε και τον προσήγαγε ενώπιον της Δικαιοσύνης η οποία τον αναζητούσε για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο με τους στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες.


Ηταν όμως αρκετή η διαφωνία του εισαγγελέα με τον ανακριτή επί της προφυλακίσεως του ή μη για να αφεθεί ελεύθερος. Μετά την απόφαση του δικαστικού συμβουλίου, ο κ. Ψωμιάδης είναι και πάλι καταζητούμενος. Ασχέτως του αν έχει διαφύγει στο εξωτερικό, όπως υποστηρίζουν ορισμένοι, ή βρίσκεται κάπου στην Ελλάδα το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Είχαν τον Μάκη Ψωμιάδη στα χέρια τους και τον έχασαν.

Και τώρα η ΕΛ.ΑΣ. καλείται να ξεκινήσει τις έρευνες από την αρχή σπαταλώντας χρόνο, χρήματα και δυνάμεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο στο κτίριο της οδού Κατεχάκη, όσο και στη ΓΑΔΑ επικρατεί εκρηκτικό κλίμα σε βάρος των λειτουργών της Δικαιοσύνης καθώς με αφορμή την υπόθεση Ψωμιάδη, τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. Θυμήθηκαν και άλλες υποθέσεις τους πρόσφατου παρελθόντος που η Δικαιοσύνη με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ακύρωσε έρευνες που έγιναν με πολύ κόπο προκειμένου να συλληφθούν κατηγορούμενοι.

Για τη συγκεκριμένη περίπτωση αναφέρουν ότι αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί έτσι, ακόμη κι αν υπήρχε δόλος. Επισημαίνουν ότι χρειάστηκαν περίπου τρεις μήνες η κινητοποίηση της αντιτρομοκρατικής και η συνδρομή του σούπερ κοριού της ΕΥΠ και τονίζουν ότι είναι αφελής όποιος πίστεψε πως ένας άνθρωπος με το δικό του ιστορικό θα περίμενε με σταυρωμένα τα χέρια να συλληφθεί ξανά για να προφυλακιστεί στα σίγουρα.

Πάντως οι έρευνες έχουν ξεκινήσει. Χθες ερευνήθηκαν κατ' αρχήν το σπίτι του στο Παλιό Ψυχικό, το εξοχικό στο οποίο είχε συλληφθεί την περασμένη φορά και τα σπίτια των παιδιών του, χωρίς φυσικά να προκύψει ούτε ένα ίχνος του Big Mac.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου