LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Παραδόθηκε στον εισαγγελέα πλημμελιοδικών καταζητούμενος για συμμετοψή στον Ε.Α

Παραδόθηκε στον εισαγγελέα πλημμελιοδικών 36χρονος για τον οποίο εκκρεμμούσε ένταλμα σύλληψης του ειδικού ανακριτή.Κατηγορείται για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα.Ο 36 χρονος υπάλληλος του Εθνικού Τυπογραφείου, εμφανίστικε το πρωί στην εισαγγελία Αθηνών.

Ο 36χρονος που έμενε πίσω από τη ΓΑΔΑ στους Αμπελόκηπους είχε χαθεί από προσώπου γης και η αντιτρομοκρατική τον αναζητούσε τους τελευταίους 13 μήνες.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπήρχαν στην αντιτρομοκρατρική ο 36 χρονος έίχε συναντηθεί ............

  με τους ήδη προφυλακισμένους για συμμετοχή στον οργάνωση ,σε ένα πάρκο στην Καισαριανή ,ενώ ποτέ δεν βρέθηκαν στοιχεία ,όπως αποτυπώματα του σε κανένα από τα διαμερίσματα που χρησιμοποιούσε η οργάνωση.
Στο σπίτι του στην Πανόρμου όπου είχαν γίνει έρευνες είχε εντοπιστεί ένα όπλο το οποίο ήταν κειμήλιο ,ενώ αυτό που εκτίμησαν οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή ήταν ότι το σπίτι του 36 χρονου ,ίσως να το χρησιμοποιούσε η οργάνωση ως κρυσφήγετο μετά από χτύπημα .

Μάλιστα λίγο μετά τη συμπλοκή και το θανάσιμο τραυματισμό του Λάμπρου Φούντα είχαν εντοπιστεί συνομιλίες των κατηγορούμενων ως μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης κατά τις οποίες, σύμφωνα με την αντιτρομοκρατική, σχεδίαζαν χτύπημα κατά του κτιρίου της ΓΑΔΑ και είχαν βρεθεί μάλιστα και σχετικά σχεδιαγράμματα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου