LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Σύγκρουση νταλίκας με τραίνο σε αφύλακτη διάβαση

Σύγκρουση νταλίκας με τραίνο, σημειώθηκε την Τρίτη το απόγευμα στο 8ο χλμ Λάρισας - Βόλου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός της.

Το ατύχημα συνέβη σε ένα κομμάτι της διαδρομής όπου υπάρχει μία μεγάλη ευθεία και μία αφύλακτη διάβαση, σημείο από το οποίο επιλέγουν να περνούν κυρίως οι οδηγοί μεγάλων οχημάτων............

 και όχι μόνο, επειδή έτσι αποφεύγουν τα διόδια κινούμενοι σε ένα παράλληλο προς την σιδηροδρομική γραμμή δρόμο, που είναι και κοντά στην ΠΑΘΕ.
Η νταλίκα, με βουλγαρικές πινακίδες και βούλγαρο οδηγό, επιχείρησε να περάσει την αφύλακτη διάβαση και συγκρούσθηκε με το διερχόμενο τραίνο στο ύψος του κουβουκλίου το οχήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.
Το τραίνο υπέστη υλικές ζημιές ενώ από τους επιβάτες δεν έπαθε κανείς τίποτα.
Μετά τη σύγκρουση, επέστρεψε στην Λάρισα, όπου οι επιβάτες αποβιβάστηκαν και επιβιβάστηκαν σε άλλο τραίνο που τους οδήγησε στον προορισμό τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο σημείο, προ ετών, είχε γίνει και άλλη σύγκρουση νταλίκας με τραίνο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο μηχανοδηγός.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου