LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

63χρονος απήγαγε το παιδί του από το νηπιαγωγείο

Στις 11:00 το πρωί καταγγέλθηκε στο αστυνομικό τμήμα Βραχατίου από τη μητέρα ανήλικου παιδιού, ότι ο 63χρονος σύζυγός της και πατέρας του ανήλικου, πήγε στο νηπιαγωγείο Κρηνών και με τη βία πήρε το παιδί και έφυγε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών αλλά δεν κατόρθωσαν να τον εντοπίσουν και εκείνο που ανησύχησε τους αστυνομικούς ήταν ότι η μητέρα του ανήλικου, κατήγγειλε ότι σήμερα το πρωί είχε λογομαχήσει έντονα με τον σύζυγό της, ο οποίος την εξανάγκασε....................
σε συνουσία με τη βία και στη συνέχεια απείλησε ότι θα σκοτώσει το παιδί και θα δώσει τέλος στη ζωή του. Στη συνέχεια παρέδωσε στο αστυνομικό τμήμα τρία κυνηγητικά όπλα, ένα αεροβόλο όπλο καθώς και ένα περίστροφο με έξι σφαίρες. Για το ένα από τα κυνηγετικά όπλα και το περίστροφο ο 63χρονος δεν είχε άδεια κατοχής και οπλοφορίας.
Ακολούθησαν τηλεφωνικά διαπραγματεύσεις αξιωματικού της αστυνομίας με τον 63χρονο και αυτός τελικά παρέδωσε το παιδί σε συγγενικό του πρόσωπο και στις 12:10 το μεσημέρι το ανήλικο παρελήφθη από τη μητέρα του.
Σε νομότυπη έρευνα στο σπίτι του 63χρονου βρέθηκαν επιπλέον, δύο καραμπίνες, ένα περίστροφο μάρκας REMIGTON, ένα αεροβόλο όπλο, 500 φυσίγγια κυνηγετικών όπλων, 115 φυσίγγια περιστρόφου και δύο μαχαίρια με λάμα μήκους 20 και 12 εκατοστών αντίστοιχα.

Η αστυνομία αναζητά τον 63χρονο στα όρια του αυτοφώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου