LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Στην Καλλιθέα, συμβολή οδών Σκρα και Σωκράτους, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε Μίνι - Μάρκετ και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.
 Στο Χολαργό, οδός Περικλέους, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε διαγνωστικό κέντρο
και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό..................
Στο Γέρακα, Λεωφ. Μαραθώνος, άγνωστος δράστης εισήλθε κατάστημα αθλητικών ειδών και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.
Στη Ν. Ιωνία, οδός Αγ. Βασιλείου, (6) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα – video club, ιδιοκτησίας αλλοδαπού και με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.
Στους Αγ. Αναργύρους, οδός Αγ. Παρασκευής , (3) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε πρακτορείο ΟΠΑΠ και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.
 Στην Κηφισιά, οδός Αγ. Κυριακής, άγνωστος δράστης εισήλθε σε Μίνι - Μάρκετ και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε χρηματικό ποσό.
Στον Άλιμο, συμβολή της Λεωφ. Καλαμακίου με την οδό Θεομήτορος, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Δράστες διέφυγαν με κλεμμένο όχημα και αναζητούνται.
Στον Αγ. Δημήτριο, Λ. Βουλιαγμένης, (2) άγνωστοι δράστες μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλου, ακινητοποίησαν ημεδαπό υπάλληλο και του αφαίρεσαν (1) κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου