LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ......

«Η Ελλάδα είναι μια χώρα που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και έχει δώσει μακροχρόνιους αγώνες για την κατοχύρωσή τους.

Οι Έλληνες, είναι φιλόξενος λαός. Θέλουμε όμως οι ξένοι που, για διάφορους λόγους, βρίσκονται στην πατρίδα μας να σέβονται τον τόπο όπου φιλοξενούνται και τους νόμους του Ελληνικού κράτους.
Στην περίπτωση της Νομικής σχολής, με την παρότρυνση μιας μικρής μειοψηφίας συμπατριωτών .....

μας, που αποσκοπούν σε κομματικά οφέλη, οι αλλοδαποί μετακινήθηκαν οργανωμένα από τα Χανιά, εισήλθαν και παραμένουν στο κτίριο.
Επειδή όμως ο χώρος καλύπτεται από το πανεπιστημιακό άσυλο, θέλω να διευκρινίσω ότι οι πρυτανικές αρχές έχουν την αποκλειστική ευθύνη και την αρμοδιότητα για τη λειτουργία και την ασφάλεια των χώρων και των εγκαταστάσεων.
Έχουν την αποκλειστική ευθύνη και αρμοδιότητα με απόφαση των αρμοδίων οργάνων να ζητήσουν τη συνδρομή των εισαγγελικών και αστυνομικών αρχών, όπως ορίζει ο νόμος του κράτους. Οι Πρυτανικές Αρχές οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είναι έτοιμο να συνδράμει τις Πανεπιστημιακές αρχές, μόνο στο πλαίσιο του νόμου και με παρουσία των εισαγγελικών αρχών, ώστε να εγγυηθεί την ειρηνική και ασφαλή αποχώρηση από το κτήριο της Νομικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου