LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Υπεξαίρεσε 117.000 ευρώ από τον δήμο και δεν τον πήρε κανείς χαμπάρι!

«Σήκωσε» από το ταμείο του Δήμου 117.000 ευρώ και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι! Τελικά, ομολόγησε μόνος του την πράξη του δύο χρόνια μετά και τώρα αγνοείται.
Μια απίστευτη ιστορία έγινε γνωστή χθες κατά την διάρκεια συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου..............

Ο ταμίας του Δήμου, Γ. Μηλιάτης, αποκάλυψε ότι υπεξαίρεσε το ποσό των 117.000 ευρώ από το ταμείο του διευρυμένου δήμου Παγγαίου (για την ακρίβεια πριν την συνένωση δήμο Ελευθερούπολης), όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος, Βασίλης Ξουλόγης.
Όπως έγινε γνωστό, ο ταμίας, που δεν άντεχε άλλο τις τύψεις του, έδωσε δύο επιστολές στην φίλη του και της ζήτησε να φτάσουν επειγόντως στα χέρια του δημάρχου Παγγαίου και του πρώην δημάρχου Ελευθερούπολης, Γ. Φιλόσογλου.
Στις επιστολές – ομολογίες ο ταμίας αναφερόταν στην πράξη του, εξηγώντας ότι τον Αύγουστο του 2009 πήρε χρήματα από το ταμείο, γιατί είχε κάνει ανοίγματα και δεν έβγαινε οικονομικά.
Παρά τις προσπάθειας συναδέλφων του και της διοίκησης, κανείς δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί του, ενώ μετά από απόφαση του Δ.Σ. η επιστολή θα σταλεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.
Εν τω μεταξύ, η υπόθεση «ξαναζωντάνεψε» τις μνήμες από την άγρια δολοφονία -πριν δύο χρόνια- του δημάρχου του τότε δήμου Παγγαίου από δύο ταμίες, λόγω οικονομικών ατασθαλιών στον δήμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου