LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΚΑΙ TATOO

Καλόγριες - μαϊμού που μάλιστα φορούσαν κόκκινα εσώρουχα και είχαν τατουάζ, «χτύπησαν» στο Νοσοκομείο Ρίου.

Μόνο που στάθηκαν άτυχες αφού τις έπιασαν επ' αυτοφώρω και μάλιστα άνδρες της Ασφάλειας του Νοσοκομείου.................

Επρόκειτο για δύο γυναίκες που παρίσταναν τις καλόγριες και έλεγαν πως πουλούσαν κομποσκοίνια και εικόνες... για να προστατευθούν οι ασθενείς! Μάλιστα πήγαιναν από θάλαμο σε θάλαμο (έκαναν γρήγορες κινήσεις) προσπαθούσαν να πουλήσουν την «πραμάτεια» τους και ταυτόχρονα έκαναν έρευνα για το αν υπάρχουν «πολύτιμα αντικείμενα» ή πορτοφόλια και τσάντες, αφημένα σε εμφανή σημεία! Μετά από λίγο επέστρεφαν, προσπαθούσαν να δουν πότε ο ασθενής κοιμόταν και με την παραμικρή ευκαιρία έκλεβαν ότι έβρισκαν μπροστά τους!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δράση των συγκεκριμένων γυναικών ήταν πραγματικός «πονοκέφαλος» για την ασφάλεια του νοσοκομείου. Τα παράπονα των ασθενών ήσαν αλλεπάλληλα! Τελικά μετά από έρευνες τις ανακάλυψαν. Και πριν από μερικές ημέρες... τις συνέλαβαν επ' αυτοφώρω!



Μάλιστα στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν, οι δύο γυναίκες άρχισαν να... κυλιούνται στο έδαφος με αποτέλεσμα να φανούν... και τα εσώρουχά τους! Όπως μας είπαν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, οι δύο «καλόγριες» φορούσαν... κόκκινα εσώρουχα ενώ είχαν μέχρι και τατουάζ κοντά... στα απόκρυφα σημεία τους!



Έκλεβαν και καρκινοπαθείς!

Χαρακτηριστικό του ότι οι δύο γυναίκες δεν υπολόγιζαν τίποτα, μπροστά στον στόχο τους να κλέψουν κινητά τηλέφωνα, πορτοφόλια και ότι άλλο πολύτιμο έβρισκαν μπροστά τους, είναι ότι τελευταίο θύμα τους ήταν μία γυναίκα καρκινοπαθής και μάλιστα στο τελευταίο στάδιο (η γυναίκα αυτή πέθανε λίγες ώρες αργότερα). Μπήκαν στο θάλαμό της, προσποιήθηκαν και πάλι τις καλόγριες, η γυναίκα ούτε να... μιλήσει δεν μπορούσε, κι όμως την έκλεψαν!



Τρέχουν και δεν φτάνουν οι άνδρες της ασφάλειας

Δεν είναι η πρώτη φορά που ασθενείς πέφτουν θύματα κλοπών μέσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Τα κρούσματα είναι αλλεπάλληλα! Οι άνδρες της ασφάλειας είναι ελάχιστοι για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις ανάγκες φύλαξης του νοσηλευτικού ιδρύματος, αφού δεν ασχολούνται μόνο με τους ύποπτους για κλοπές! Στους θαλάμους του νοσοκομείου δρουν κυρίως τοξικομανείς αλλά και «κλεφτρόνια», όπως επίσης και κάποιοι αλλοδαποί! Στόχος κυρίως οι ασθενείς που κοιμούνται και που έχουν αφήσει πολύτιμα αντικείμενα στα κομοδίνα δίπλα από τα κρεβάτια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου