LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Περίεργο περιστατικό κοντά στο σπίτι του Αμερικανού πρεσβευτή


Ένα περίεργο περιστατικό που θεωρήθιηκε πιθανή ... ασύμμμετρη απειλή κατά του πρέσβη των ΗΠΑ, είχαμε χθες στο βράδυ στις 11.00 στους Αμπελόκηπους, με ένα απορριμματοφόρο του δήμου Αθηναίων.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, την ώρα της αποκομιδής των σκουπιδιών, δυο υπάλληλοι αισθάνθηκαν δυσφορία από έντονη δυσοσμία, καθώς άδειαζαν έναν κάδο απορριμμάτων και μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό, όπου παραμένουν για νοσηλία, χωρίς να διατρέχουν κίνδυνο.

Αμέσως, αποκλείστηκε από την αστυνομία η περιοχή, και ειδικό κλιμάκιο της Πυροσβεστικής για την αντιμετώπιση ραδιοβιολογικών, χημικών και πυρηνικών απειλών (ΡΒΧΠ), ερεύνησε το σημείο, αποκλείοντας σε πρώτη φάση το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο ραδιενεργό στοιχείο, ενώ το απορριμματοφόρο μεταφέρθηκε στο Δημόκριτο και ερευνήθηκε χωρίς να εντοπιστεί κάτι σοβαρό.
Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική και τη Νομαρχία και αποδίδει το συμβάν πιθανόν σε εργατικό ατύχημα, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμα το υλικό που προκάλεσε τη δυσφορία στους υπαλλήλους καθαρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου