LIVESCORE


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΡΑΓΕΣ ΤΟΥ ΟΣΕ


Φαίνεται πως οι μαζικές κλοπές εναερίων καλωδίων ηλεκτροδότησης από το σιδηροδρομικό δίκτυο του ΟΣΕ δεν είναι πια τόσο… αποδοτικές για τους δράστες κι έτσι έστρεψαν το «ενδιαφέρον» τους σε άλλο υλικό!


Εκτός πια κι αν το… αλκοόλ υπό την επήρεια του οποίου βρίσκονταν οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη ενώ έκλεβαν… ράγες (!) τους είχε θολώσει τόσο πολύ το μυαλό που δεν ήξεραν τι έπαιρναν!

Οι δύο φίλοι εντοπίστηκαν από αστυνομικούς τα ξημερώματα της Κυριακής να κινούνται ύποπτα με ένα αυτοκίνητο, έξω από τον Γαλλικό Σταθμό της Αλεξανδρούπολης. Καθώς δεν έδειχναν σε καλή κατάσταση, ο οδηγός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ από το οποίο προέκυψε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια οινοπνεύματος. Όμως, η έρευνα στο αυτοκίνητό του, έβγαλε «λαγό»!

Μέσα στο πορτ μπαγκάζ υπήρχαν ούτε μια, ούτε δύο, αλλά… 80 ράγες του ΟΣΕ που είχαν αποσυρθεί από τις γραμμές και φυλάσσονταν στον σιδηροδρομικό σταθμό! Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα που τους άσκησε δίωξη για κλοπή, με τον έναν από αυτούς να αντιμετωπίζει και κατηγορία για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου